i'm holding on

"Om det kommer en fjärdegradsekvation på provet imorgon är det såhär ni löser dem." Det bestämde min mattelärare att vi skulle kunna, EN dag innan provet. Hjälp.

Kvällen har spenderats med att plugga matte c och äta godis! Jag har även hunnit med att måla naglarna och skypedejtat Christopher!

Jag klippte av tre centimeter av håret idag också, ni får se bild imorgon. Nu ska jag intensivplugga lite mer, sen kika på CSI Miami.

Wish me luck på provet!

Kommentarer
Postat av: Ida Johansson

Hej!



Mitt namn är Ida och jag ska åka som utbytesstudent nästa år. Jag har därför under en svenska utredning som vi har i skolan valt att utreda skillnader mellan det amerikanska- och svenska skolsystemet. Men det finns en del saker som jag inte hittar bra information om som t ex. om prom, skollunchen osv. Jag undra därför om du skulle kunna tänka dig att besvara några av dess frågor till mig. Jag skulle verkligen uppskatta det, så om du skulle vilja göra en liten elev upp i Umeå extra glad kan du ju bara maila så får du lite frågor tillbaka. :)

2010-01-29 @ 14:22:17
Postat av: Anneli

Hejsan! jag har varit utan dator i 9dar så jag sitter å tar igen på blogg sidan nu, haha. men det jag ville säga var att när ja pluggade maC så tog min lärare upp en grej på tavlan som han sen kom på att han hade ingen aning om hur man skulle lösa och när nån frågade om det skulle komma på provet så sa han "ja" utan att tveka, det är ju bra att vi skulle ha saker på provet som inte ens läraren kunde...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback