I wish I could fall asleep on your chest tonight

Idag är en av de där jobbiga dagarna, då jag saknar Christopher mer än vanligt. Jag antar att det framställs som att allting alltid är jättebra, när jag skriver i bloggen om vårt förhållande. Men ni ska veta att det är väldigt påfrestande att vara ifrån varandra såhär.

Det är ovissheten som är det jobbiga. Att inte veta vad som kommer hända. Självklart är det så i alla förhållanden, man vet aldrig vad som händer i framtiden. Men här känns det som jag har ett val, gör jag si är vi tillsammans, gör jag så gör vi slut.

Ännu är det långt kvar till jag tar studenten, och vem vet om vi ens är tillsammans då. Men om vi ska få vårt fårhållande att fungera, om vi vill vara tillsammans, så är det jag som måste flytta dit. "Man måste mötas halvvägs" eller "båda måste göra uppoffringar för att ett förhållande ska fungera" är det många som säger till mig - och tro mig, jag vet. Vad jag också vet är att Christopher vill inte flytta från sitt hemland - det finns inte i hans tankegångar att bo eller studera någon annan stans. Patriotismen är alldeles för stark.

Jag kan inte riktigt förstå det, hur han inte kan tänka sig att bo någon annan stans, men jag kan respektera och acceptera det. Jag kan inte be honom ge upp det, för att vara tillsammans med mig. Jag vet att han tycker likadant, han skulle aldrig säga "att du flyttar hit är det enda sättet att det här fungerar" till mig. Han har många gånger varit noga med att poängtera att jag inte alls behöver flytta till USA för att vara med honom, han vill inte att jag ska känna att jag ger upp ett liv för ett annat.

På något sätt känns det som jag måste välja ett liv framför ett annat. Jag vet att så behöver inte fallet vara, och jag vet att det är långt kvar innan jag behöver ta det beslutet. Men det betyder inte att jag inte tänker på det.

Det som upprör mig så otroligt mycket är de folk som säger "hur naiv är du, du förstår väl själv att det aldrig kommer fungera?" Vissa dagar låter jag dem ta det bästa från mig. Jag vet ju att jag klarar av det! Jag vet att det är värt väntan att vara ifrån varandra i månader till vi träffas igen, och jag är inte naiv.

Jag sitter inte och säger att vi ska flytta ihop, skaffa barn, gifta oss och allt sådant. Jag säger att jag ska förhoppningsvis flytta till USA för college i ett år, fungerar det så gör det, fungerar det inte så gör det inte det. Att ha ett mål, en dröm, gör det lättare att ta sig genom de här dagarna då jag saknar honom så det gör ont.

Kalla mig ung, dum och naiv - jag är hopplöst kär i världens bästa kille, som råkar vara min pojkvän. Han råkar bo på andra sidan jorden... och? Om du letar efter fel kommer du alltid hitta dem, om du vill att saker och ting skall misslyckas så misslyckas de.

Jag väljer att ta en dag i taget och vara glad att jag är älskad av en sådan underbar människa som Christopher. Så länge vi vill att det här fungerar så fungerar det. Vad ni än säger.

"When we are in love we often doubt that which we most believe."


Kommentarer
Postat av: Sofia

Otroligt imponerad över att ni vid så ung ålder är tillräckligt mogna och har ett sådant starkt förhållande att ni klarar av att vara ifrån varandra såhär. Ni måste verkligen lita på varandra och IMO är tillit det absolut viktigaste i en relation.



Jag kan förstå att det är jobbigt men jag tror och hoppas att det fungerar för er i framtiden också. Även om det inte gör det så slappna av med dessa frågor och njut av tiden ni har tillsammans just nu. Ta vara på den tiden för även om det tar slut så kommer du ha fina minnen. Tänk inte i negativa banor för tro mig, då kommer det smitta av sig på ert förhållande. Jag tänker inte kalla dig ung, dum eller naiv för du verkar vara en mogen person och du verkar vara i ett moget förhållande. Hoppas ni tar er över all hinder i framtiden, ni är verkligt fina tillsammans. All lycka i framtiden till er båda :)

Postat av: Linn

You go girl!

Så länge ni tror på erat förhållande och vad ni har tillsammans så tror jag att vad ni vill ska hända kommer ske! Skit i de andra!

2010-01-19 @ 02:00:39
URL: http://incrediblefour.blogg.se/
Postat av: Elin

Det klart du klarar det! Bry dig inte om alla andra som säger annat! Jag förstår att det är otroligt jobbigt att vara ifrån sin pojkvänn så länge och ha sånt avstånd mellan varandra, det är inte många som skulle klara av det :) Det är det tecken på att ni verkligen älskar varandra :)

2010-01-19 @ 14:37:33
Postat av: sofie

ermm what the fuck, vad e det för människor som säger sånt! hur kan de få ut att du e naiv? ska man inte få vara kär i vem man vill? de e ju bara avensjuka, jag hoppas på er iaf :)

2010-01-19 @ 19:52:13
Postat av: Emma

Kärlek är kärlek, antingen funkar den eller så inte. Men jag hopppas verkligen att det kommer funka för dig och Christoffer, ni är så söta tillsammans och verkar passa så bra ihop. Kram

2010-01-19 @ 21:52:52
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback