frågor

Hej :) Jag funderar på att fara nästa år som utbytesstudent, alltså när jag egentligen ska börja 2an här i sverige. Eftersom det är rätt så dyrt så tänkte jag bara fråga om du har nå förslag på hur man kan samla ihop pengar? :) Tack på förhand. Hanna
Hello Hanna :) Hm, det är väl att spara så mycket du kan av studiebidraget, skaffa ett extrajobb - vilket kan vara lite besvärligt när man går i skolan och så. Men det är typ den enda jag kommer på, tyvärr.

Jag har en fråga.. Jag vill åka som utbytesstudent till USA efter tvåan. Jag är född i maj och kommer då vara 18 år när jag åker och kommer fylla 19 i slutet av året. Min fråga är: är jag för gammal för att åka då?
Det tror jag inte. Eller, det beror på organisationerna. Vissa har ju som så att du måste ha minst ett år kvar av gymnasiet när du kommer hem, eller så är det årskullsbaserat, att tex nu är 93-91:orna iväg eller något liknande. Titta upp det där med olika organisationer så får du nog ett mer utförligt svar :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ang. hon som fyller år i maj, det handlar inte om organisationernas regler utan det är reglerna i USA som gäller. Men om man är född i maj funkar det, tror att det är att man måste vara född efter mitten på mars.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback