Tack

Tack för era fina kommentarer. Precis som jag sade innan så har jag valt att inte blogga om allt för personliga saker, det är mycket som händer runt om mig, och jag är inte alltid glad hela tiden. Det har varit en jobbig höst men det känns som att vissa saker vill jag inte dela på bloggen, det är trots allt ca 250 som läser varje dag.

Hur som helst så har jag precis packa om väskan och tagit ut massa saker, jag var 1,5 pound övervikt, vilket betyder att man måste betala $150. Det tänker jag då inte göra.


Kommentarer
Postat av: The Ant

Packa ett rejält handbagage och checka in det när du ska flyga över atlanten. Så gjorde jag när jag skulle fr Atlanta. Lite tungt att bära men det var det värt. Dvs bara tunga och "torra" saker i en sportbag som handbagage. Du får ju också ha en handväska. Lycka till och hoppas att du kommer hem snart. Kram

2010-04-18 @ 21:26:01
Postat av: Ninja Ister

Hörrö, ska vi slänga dina joggingskor? De är ju gamla och slitna, inget att ta med till Sverige ... jag menar, de väger ju minst 0,8 kg (1,8 lbs)... jag ska slänga mina svarta ecco, tror jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback