you are irreplaceable

Hej!

Idag tog vi skolfoto, jag fick sitta i mitten som vanligt. Kortast, men vad gör det? Jag känner inget sug efter att beställa skolkatalogen men vi får allt se.

Jag, Niclas och Jenny avnjöt en god lunch bestående av thai-buffe idag. Mycket mysig! Min klass hade geografi (jag skolkade inte, jag har redan läst kursen) och Niclas och Jennys klass hade spanska, så vi hade en trevlig lång lunch.

Efter skolan var det teorilektion, igen. Jag cyklade som en galning på en cykel med för hög sadel och nu har jag ont i armarna. Hur kan man få ont i armarna av att cykla? Tisdagar kommer vara mördardagar framöver. Jag slutar skolan 16.30, skynda iväg till Söder och ha teori från 16.45-18.30! Min hjärna kommer vara skapligt överarbetad. Men, skolan är oundviklig och körkortet skall tas.

Nu har jag nyss haft skypedate med CJ. Imorgon hinner vi inte prata då han jobbar och jag har skola och träning. Det går inte ihop med tidsskillnaderna ibland. Han går upp när jag sitter på lektion. Han är och jobbar när jag tränar och jag sover när han kommer hem från jobbet. Men det är sådant vi får stå ut med. På torsdag kväll får jag prata med honom igen. Det är höjdpunkten på min dag, när jag loggar in på skype och han ringer och det första jag hör är "Hi baby!"

Imorgon ska jag på yoga. Det blir nog väldigt intressant. Dum fråga, men man har inte skor på sig på friskis och svettis yogapass, eller hur? Jag är helt utmattad så lite avslappning blir nog skönt imorgon efter två timmar matte.

Nu väntar bädden, förlåt för ett långt inlägg! Puss, godnatt!


Kommentarer
Postat av: Emelie

hej! tack för kommentaren! jätteroligt att höra! hur många år har du kvar på gymnasiet i svea? jag rekommenderar definitivt att åka tillbaks! dyrt men förhoppningsvis värt det. kan inte fatta att jag är inne på mitt totalt sett tredje år i USA! sjukt but i like it! hoppas du har det bra hemma.. saknar allt sverige lite granna :) kramar

Postat av: sara

är de verkligen så i usa att the capten of the football team alltid är tillsammans med the head cheerleader och att dom är populärast och så...?

2009-09-09 @ 07:46:37
Postat av: hannah

haha, ja eller hur :D

fast idag ska jag inte dit ;p haha. tränade mördar-pass igår & så idag ska jag vila! :) förresten: ser att du går teorikurs! haha det var mördardagar (jag gick mina 5 dagar i rad!!!) men att ta körkort är det bästa jag har gjort! så jävla värt ALLT! :D

2009-09-09 @ 08:48:55
URL: http://hannahfrelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback