it was a moment of weakness

Hej!

Jag har världens träningsvärk! Det är helt sjukt! Jag och Mickis bestämde oss för att åka och träna igår klockan tre. Big mistake. Vi skulle gått på passet klockan tolv istället. Kvinnan mördade mig, och lite till. Det var styrka och styrka och styrka, sen lite mer styrka. Jag vaknade imorse och kunde knappt komma upp ur sängen för jag har så ont i rumpan. Sen nyste jag och vek mig dubbel för mina "magmuskler" gör så ont. Det är synd om mig idag. Haha!

Imorgon är det ännu en ny vecka. Vi har nytt schema vilket jag då inte är alldeles för ledsen över. Jag har ju läst tre av de kurserna min nuvarande klass läser nu så jag börjar efter elva varje dag förutom på tisdagar. Score!

Gårdagen spenderades med Jessica hemma hos henne. Smält choklad och banan, jordgubbar och apselsiner doppade i det. Så gott det var!

Vet ni vad? Jag gick ju upp i vikt i USA och allt det som hör till ni vet? Jag har gått ner två storlekar sen jag kom hem. Oktober + träffa pojkvän = vara skitsnygg och fit! Sen får vi väl se hur det går ;)

Kommentarer
Postat av: Monster

You go girl! Snyggt jobbat, ta det vackert och bli inte för fixerad bara. Du är snygg i alla storlekar! Kram

2009-09-06 @ 18:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback