frååååga

Du blev ju tillsammans med C tidigt på året, var det svårare att träffa kompisar på grund av det? Har du några tips för att träffa folk att vara bara vän med?
Jo, vi blev tillsammans väldigt tidigt. Nja, inte direkt. Jag och C umgicks aldrig tillsammans i skolan förrän kring februari ungefär, så jag umgicks med mina kompisar, han med sina. Visst var det lite tråkigt ibland när någon frågade om jag skulle med och göra något på kvällen, och så hade jag bestämt med C innan att vi skulle göra någonting, mina kompisar trodde ju att jag inte ville umgås med dem. Samtidigt kunde jag inte förklara läget för alla heller (dock kunde jag det i slutet). Men jag tyckte inte det hindrade mig från att träffa kompisar.

Var utåtriktad! Var inte rädd för att bjuda in dig själv på olika saker. "Är det okej om jag käkar med er idag?" "Är det okej om jag är med i eran grupp" (när ni arbetar med ngt i skolan) osv... Amerikaner, i alla fall, är oftast väldigt vana med att folk bjuder in sig själva. Så var de jag träffade i alla fall. Och var inte rädd för att testa nya saker. Gå med i en klubb, där kommer du säkert hitta massa roligt folk. Spela någon sport. Ta för dig! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback