Q's & A's!

Tillät värdmamman att ni (Jag & Christopher) sov i samma rum?
Inte till en början. Dock efter några månader fick vi göra det. Jag vet inte varför. Men det var hennes regler och det var bara att gilla läget.

Ångrar du USA? Var det kul? Hur var Phoenix? :D
Nej, jag ångrar och har aldrig ångrat att jag åkte till USA. Det var värt varenda minut jag grät av hemlängtan och varje sekund jag har längtat tillbaka nu när jag kommit hem. Det var otroligt roligt, jag lärde mig så otroligt mycket och fick erfarenheter för livet! Phoenix är underbart! Storstad, mycket liv, palmer, varmt, amerikanskt, haha. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Det är def. en bra placering om man är utbytesstudent och man gillar storstäder! :)

Men hur klär sig amerikanska ungdommar? Alltså, vad för sorts plagg?
Det är alldeles olika. "The preppy kids" på min skola, tjejerna, hade korta jeanskjolar, ett tight linne och en kofta typ. Annars är det mycket vanliga bootcut jeans. Min kompis Zena sa alltid "I have no idea how you wear such skinny jeans!" Och till det typ en vanlig simpel t-shirt och en hood-tröja. På min skola var det också mycket jeansshorts och linne, typ. Jag såg sällan tjejer i tunikor och leggings eller söta klänningar eller något liknande.



Kommentarer
Postat av: bella

Hellu:D när var hemlängtan som värst för dig?

2009-10-11 @ 20:17:01
Postat av: Anonym

En fråga, när du var i USA va det många killar som frågade om du ville gå på dejt med dom? :)

2009-10-12 @ 19:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback