första morgonen :)

Hejsan!

Förlåt för en ganska konstig uppdatering igår. Men let's try again :)

Flygresan gick bara bra. Flyget från Stockholm till Chicago tog 9 timmar någonting, och det kändes som jag aldrig kom fram. Men till slut gjorde jag det och halvt sprang till tullen för att jag skulle hinna med allting innan mitt andra flyg gick. Han i tullen var läskig. Frågade "So what's going on in Arizona?" jag svarade att jag skulle hälsa på familj och vänner. Sen tittade han på mitt gamla VISA och sade "is this how you know your friends in Arizona?" Aaa, sade jag lite darrigt, sen tog han fyra fingeravtryck och sade "Welcome to America!"

Jag tullade ut bagaget och skyndade mig till tåget till nästa terminal, sen gick jag igenom security, och sprang till gaten. Vi skulle inte boarda förrän om tio minuter så jag gick och köpte cosmo. Hoppade på planet och tre och en halv timme tog sjukt lång tid, och jag höll på att hungra ihjäl mig.

Till slut kom jag till Phoenix, hela staden bredde ut sig och jag såg alla bergen och det var precis lika fint som jag kommer ihåg! När jag sitter och njuter av utsikten skakar hela planet till och det blir världens turbulens. "Aha, nu dör jag också" hinner jag tänka. Haha.

Landningen gick bra dock, och jag var så sjukt nervös. Jag gick, gick och gick ner för ankomshallen men kom aldrig fram. Till slut såg jag en amerikan i en grå t-shirt med en vit ros och dääääär var han! Aah, jag typ tacklade bruden brevid mig (som hade en kaffe i handen... oops) och sprang fram och så typ kramade han ihjäl mig :)

Sen åkte vi hem, jag fick några presenter. Ett jättefint halsband och en M&M peanut filt :) Sen gav jag dem deras godis och slocknade 19.30, jetlaggad som en råtta. Jag vaknade klockan två på morgonen, väcker CJ och är pigg som jag vet inte vad. Somnade om efter två timmar och nu vaknade jag klockan 08.00, har väckt herren och nu ska vi ut och äta frukost! :)

Lite senare ska vi ner till wrestling practice =) Ah! Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åhh hoppas du har det jättebra!! Njut av tiden!!!!! :)

2009-10-23 @ 18:05:11
Postat av: sanna

åhh va kul att ni träffas igen! jag har följt din blogg från början av ditt utbytesår och det är alltid lika spännande att läsa den:D

2009-10-23 @ 18:55:56
Postat av: sara

naw! Ni värkar vara ett jätte fint par och C verkar vara en jättegullig kille.

hoppas du får dt kul.

2009-10-24 @ 01:11:44
Postat av: sara

Föresten ligger phenix före lr efter åran tid här i sverige och hur många timmar skiljer?

2009-10-24 @ 01:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback