Arlanda

Jag har haft världens sämsta dag.

Jag grät floder när vi sa hejdå igår. Jag vet att vi kommer att ses igen om sex veckor men det är så jävla orättvist att vi bor på olika kontinenter. Hur som helst var flyget från Phoenix 50 minuter försenat. Vi kom först i kön för att få åka, men var tvungna att åka tillbaka för en kille blev akut sjuk.

Kom till Chicago, men planet var fullbokat så jag fick ett erbjudande om att ta ett annat flyg, plus att få en check från SAS på 600 euro (6482 kronor!) Det ska betala min flygbiljett i februari hade jag tänkt! Så jag nappade på det, tog inte min plats på flyget, även om jag var garanterad den för jag haft biljetten sen i augusti. Så istället flög jag till Paris, sen hem till Sverige.

Det var sjukt mycket turbulens och jag trodde helt säkert vi skulle störta. Det var det mest obehagliga jag varit med om på länge. När jag äntligen kom fram till Arlanda så är ena min väska borta!!! Här blev jag irriterad, killen sa att det inte var som jag sa så skrek jag "LYSSNA; JAG VET HUR DET ÄR". Då blev han tyst och lyssnade på vad jag hade att säga.

Väskan skall skickas till Gävle tidigast imorgon. Jag vet inte vad jag har i den, men det visar väl sig när jag öppnar min andra väska.

Dagen har varit så otroligt lång och jag vill bara hem. Tåget går om en timme. Puss.

Kommentarer
Postat av: Malin

Usch va jobbigt för dig att lämna din pojkvän igen... Din blogg är i alla fall inspirerande och det var bland annat den som fick mig att vilja åka som utbytesstudent. Så nu bor jag i St. Louis, MO. Hamnade i en större stad(okej inte lika stor som Phoenix, men St. Louis är iaf större än städerna i Sverige)och nu lever jag verkligen livet. Visst det var jättejobbigt första 2 månaderna och varje dag grät jag och ville åka hem, men jag kämpade mig igenom och nu lever jag verkligen livet. Det är tufft att vara utbytesstudent men det är ju så sjukt kul också. Varje dag ser du något nytt och du gör nya saker verkligen hela tiden. Så tack för att du inspirerade mig!

Lycka till med din pojkvän (vet hur det är för min pojkvän befinner sig just nu också på en annan kontinent).



Kram

Postat av: Anonym

<3

2009-11-01 @ 17:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback