sista dagen på North Canyon High School

That's it. Idag gick jag min sista dag i ett Amerikanskt high school! Många kramar och många "I'll miss you" delades. Det känns hur konstigt som helst att veta att jag inte kommer gå i korridoren med Mara och Niqi efter third hour igen, eller att jag kommer gå från engelskan med Shaela. Jag har haft ett underbart år på North Canyon, jag har träffat underbara människor och jag har inte ångrat en endaste gång att jag gjorde det här.

Ikväll är det graduation som gäller. CJ graduates, tillsammans med några av mina vänner :) Det kommer bli kul att se en riktigt amerikansk graduation!

Anyways.. Bara så ni vet blir jag jätteglad när jag får kommentarer som typ "jag har läst din blogg sen början och jag läser den varje dag." Det är superkonstigt att folk jag inte känner läser min blogg och jag har ingen aning om vilka ni är. Men tack för att ni följer min blogg! :)

Frågor om Mr. A är oändliga.. Haha ;) Allt jag kan säga nu är att det är en väldigt komplicerad situation. Jag lovar att jag kommer berätta snart, please hang in there! =D





Mina favorittjejer och jag! =D

Kommentarer
Postat av: Emma C

Hej!

Kände igen mig i de där som har läst din blogg. Jag upptäckte den för inte så längesen men den är verkligen jätterolig att läsa. Jag ska til USA ett år nu i höst men vet inte vart jag kommer än så det är roligt att höra hur andra har haft det :D



/ Emma C

2009-05-27 @ 21:58:39
Postat av: alice

Men gör inte så! jag blir ju ännu mer nyfiken på Mr.A nu när du säger så. Vadå komplicerad situation? ;)

Postat av: Ida

Hej! Jag tycker också det har varit jätteroligt att följt din blogg! Tack för svaret på min långa fråga för någon månad sedan om jag skulle våga ta steget eller inte. Jag gjorde en sån där + & - lista och + övervägde. Jag vill verkligen åka och ska nu göra allt för att få sätta min fot innanför Amerikas gränser!



Ha det så bra!

Mvh Ida

2009-05-28 @ 13:12:21
Postat av: minna

din blogg är jätte bra! den har fått mig också att vilja bli utbytesstudent:)

2009-05-28 @ 20:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback