New York City.... sjuker.

HEJSAN!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge, men jag är sjuk som en gris.. (haha, det kan ni tolka hur ni vill!) Anyways. New York var superkul och det var skönt att få träffa Monster igen!

Jag kom dit på torsdagen efter en flygresa på 5 timmar från Phoenix. Checkade in Macy's som låg två blocks från hotellet! Supernice. Vi käkade pizza och jag bet mig i tungan really bad.

Fredag innebar shopping, mycket trevligt! Vi shoppade mest hela dagen, runt Macy's, manhattan mall, och runt om i de kvarteren. Lördag åkte vi till central park, upper east side, fifth avenue och allt det där. Dyrt, och inte så mycket shopping! Haha. Vi gjorde inget utan turistattraktionerna, då vi hade allt de avklarat från första gången vi var i NY. Förutom att vi såg Brooklyn bridge den här gången :)



Vi hade en del regn också, men vad ska man göra åt saken? Jag upptäckte att jag hade blåsor i halsen och på tungan som inte var sådär speciellt mysigt, plus lite ont i halsen.

När jag kom hem så kunde jag inte sova på natten, hostade till halv fyra. Tog hostmedicin och mådde lite bättre. Jag gick inte till skolan och vaknade med  feber och världens huvud och öronvärk, plus att det gör ont när jag andas.. Ner i lungorna. Cindy blev livrädd och ville åka till sjukhuset för att testa mig för influensan (ni vet vad jag talar om.. nöffnöff) Men jag sa att vi skulle vänta.

Så jag vaknade idag, och mår sämre.. Halsen och hostan är värre och jag har högre feber. Så det ser ut som vi kommer åka till sjukhuset och testa mig för influensan idag. Håll tummarna! Troligvis är det bara en vanlig influensa som går över om några dagar.. :)




Mr. A kom hit med rosor då jag är sjuk :) Så sweet han 'är :)

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister

WOW! Har du fått svin-influensan. Grymt!



Krya på dig gumman!

Postat av: Emma

Men gud.. Du kanske har svin-influensan. Åk till sjukhuset innan du dör =|

2009-05-05 @ 22:24:03
URL: http://emmaberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Roligt att se NY!

Synd att du är sjuk.. Krya på dig!

2009-05-06 @ 08:07:25
Postat av: Alice

Krya på dig och hoppas inte det är svininfluensan!

2009-05-06 @ 08:26:29
URL: http://alicewalden.blogg.se/
Postat av: malin

jisses jag hoppas verkligen inte du har fått svin influensan!

2009-05-06 @ 15:08:07
URL: http://malinbj.blogg.se/
Postat av: mickis

krya på dig! <3

2009-05-06 @ 15:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback