läxor

HEJ!

Veckan startade med läxor. Jag var sjuk Torsdag och Fredag så det betyder att man för göra "make up work" för det man missat, annars får man poäng avdraget på sitt arbete. Jag missade fem dikter i engelskan, och sju labb-bilder i biologin. Någon frivillig som vill göra detta åt mig?

Idag när vi satt i newspaper class så kommer en av tjejerna fram till mig och vi börjar prata om hennes pojkvän. De har varit tillsammans i tre månader, och helt från ingenstans berättar hon för mig att hennes pojkvän ska fria till henne! Jag tappar hakan och blir stum. Hon skrattar och säger "jag förstod att jag skulle få den reaktionen!" Hur som helst så har de tydligen allting planerat, de ska förlova sig och gifta sig (bröllopet är planerat redan) efter graduation. Herrejesus! Är detta moderna Amerika? Var det inte under tidigt 1900-tal man gifte sig när man var junior i high school?

Annars har jag det bara bra. Jag njuter av det soliga och behagliga vädret i nordöstra Phoenix, för det kommer vara obehagligt varmt inom en snar framtid. I Lördags tog jag mig till och med ett dopp i poolen! (Ja mamma, jag sa det för jag vet att du är grön av avund.)

Nu ska jag fortsätta med mina läxor och rita celler som finns i en trädstam. Väldigt intressant må jag säga. Och sarkasmen flödar.

Jag hoppas ni har det bra där hemma. PAPPA: Jag saknar dig!!

Kommentarer
Postat av: Matilda Flach

Du har det bara för bra!!!

Postat av: Micca

JAg har två st förlovade i min klass:P

2009-03-31 @ 14:32:56
Postat av: Ninja Ister

Kom ihåg att du är en svensk flicka; först så dejtar man och sen gör man det som-vi-inte-pratar-om, sen flyttar man ihop och SEN kanske, kanske man gifter sig.

2009-04-02 @ 16:52:35
URL: http://isterister.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback