Tim's last night :(

Hej!

Zena ringde mig idag, vi småpratade sen helt plötsligt säger hon "oh, yeah, Tim is moving to New Mexico on Wednesday." Hela historien är att hennes pojkvän Tim, fick ett stipendium till ett college i New Mexico för att spela golf. Så han kommer flytta dit, göra sitt senior år i high school, sedan få college betalat för. Zena har varit orolig hur allting kommer bli då de kommer vara i olika stater men kommer fortfarande dejta. Jag säg "Omg Zee, are you okay?". Hon svara glatt "Oh yeah, I'm fine, I cried yesterday, don't worry about it, I'm all good," sedan helt plötsligt börjar hon smida planer om kvällen. Jag tyckte det var lite roande.

Så ikväll ska vi alla överraska Tim på desert ridge, en outdoor mall, halva wrestlinglaget är där, hans närmsta vänner och så. Vi ska ut och käka och umgås. Det kommer bli väldigt ledsamt då jag kommer säger hejdå till folk jag också. :(

Change of subject. Imorgon ska jag och Mr. A till Scottsdale fashion square. Den största gallerian i the american southwest och Arizona. Stackars Mr. A måste stå ut med mig när jag vandrar ner för gallerian. Haha!

Nu måste jag fixa mig så jag inte blir sen. Hoppas ni har det bra. Puss!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

hej! jag har en fråga som jag undrade om du kanske kunde svara på :) jag ska också åka som utbytesstudent men till hösten då, jag kommer att bli junior. Märker man mycket skillnad på juniors och seniors tycker du?

2009-06-10 @ 21:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback