we are better together

"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the number of moments that take our breath away."

Regnet då? Hur mysigt är det på en skala? Idag upptäckte jag att mina fönster har misslyckats med sitt syfte här i livet. De håller nämligen inte för de regn som fallit över Gävle! Hela min fönsterbräda var alldeles blöt, så nu är den dekorerad med fin fina handdukar, i olika färger såklart. Jag får allt ta och ringa och klaga hos Gavlegårdarna.

Jag har redan fått prata med C idag också. Vanligtvis jobbar han till 23.00 vår tid (damn that stupid 9 hour difference!) men idag var han ledig. Som sagt så ställer tidsskillnaden till det. Nästa vecka börjar jag jobba också, så jag kommer väl vara död efter jobb och somna runt tio, då han inte ens kommit hem från jobbet än. Vi får se hur detta ska fungera. När jag var i USA köpte jag internationella telefonkort, laddat med 10 dollar, och så kunde jag ringa till en hemtelefon i ca 260 minuter eller så, till Sverige. Tydligen finns inget lika bra alternativ i Sverige?

Idag har varit en jobbig dag. Jag menar, vanligtvis brukar jag hålla mig sysselsatt med diverse saker under dagarna, men idag har jag bara suttit hemma hela dagen och därav hunnit tänka på hur mycket jag saknar C. Vissa dagar är det "men vadå, det är bara 100 some dagar till vi träffas igen," medan andra dagar känns det "100 dagar är verkligen lång tid." No one said this was gonna be easy. Att han sen säger, det första han gör, när vi pratar är "Hi baby, god I miss you so much today" gör ju det inte bättre. Men ack så gulligt det är :)

Imorgon blir det nog träning igen... jag ska vara fit när jag åker till Phoenix i Oktober (en mexico resa är nämligen i planeringsstadiet.) Vi får väl se hur det går! 

Justja, jag hittade massa söta bilder från Hollywood resan och lite annat också, som jag inte publicerat. Det gör jag nu.

Kommentarer
Postat av: Anna

När jag var iväg på ett utbytesår i USA så skaffade mamma och pappa något telefonabonnemang för alla telefoner här hemma i vårt hus i Sverige, tror det heter typ Megafon eller nåt med "fon" i alla fall :P 6 öre/minut till USA, skitbra!

2009-07-09 @ 23:47:23
Postat av: Malin

Hej Emilia! Trevligt att du är hemma igen! Det finns såna telefonkort här också, brukar finnas i vissa kiosker (jag tror jag har sett såna i nån av kioskerna vid rådhustorget). /Malin TBS

2009-07-13 @ 11:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback