stop there and let me correct it!

Welcome back, Panic! At The Disco. Detta är ju skitbra!
http://supjustin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=256:stream-panics-new-perspective

Jobb som vanligt idag och veckan ut. Jag orkar och vill inte en dag till, men vad gör man inte för pengarna? Bara en vecka och några dagar kvar.

Annars är det väl som vanligt. Jag saknar C som en galning. Ni vet när man bara vill prata om något som hänt under dagen, man tar upp telefonen och ringer? Att jag inte kan göra det är det som irriterar mig mest med allt detta. Jag kan inte ens ringa honom när jag vill. Hur som helst så fick jag skype med honom i morse innan jobbet, det är alltid något. 

Jag vill bara sätta mig på första bästa plan och strunta i allt. Helt plötsligt när jag står på jobbet och krattar eller rensar ogräs med ipoden på, så kommer en låt och vips kommer massa minnen upp i huvudet. Alltingen ler jag världens största leende eller så står jag där med gråten i halsen. Oftast det sistnämda. Ingen sa att det här skulle vara lätt... jag vet. Det verkar säkert som jag bara bloggar om positiva saker, men truth be told, att vara tillsammans med någon på andra sidan jorden är sjukt påfrestande och det är verkligen inte alltid en dans på rosor. Igår spenderade vi femton minuter på skype genom att vara irriterade på varandra, över världens minsta sak. Men, vill vi kan vi! Det finns inget som är så mysigt som att svara i telefonen och höra "Hi Baby!!" ... Imorgon har vi varit tillsammans i 11 månader <3

Kommentarer
Postat av: Monster

Kram!

2009-07-28 @ 21:28:39
Postat av: Alva

aww, Grattis! (:

Ni är jättesöta ihop.. & måste säga att ni båda två är riktigt starka som klarar detta!

Lycka till! =)

2009-07-28 @ 22:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback