jobb

Jag är så trött! Rensa ogräs, kratta, sopa och göra allting igen, but I get to see my Christopher in October! När jag står där och krattar så tänker jag "vafan gör jag det här frivilligt för," sedan dyker det upp i huvudet att pengarna skall betala min Phoenix flygbiljett, och då är det ju genast mycket lättare :) (or... that's what I keep telling myself, mina axlar gör fortfarande skitont!)

Nu väntar jag på att S ska komma över. Jag har varit och köpt ett friskis och svettis kort så imorgon drar jag igång med gympan igen.

Igår hade vi bestämt att C skulle ringa mig klockan 22, men han var tvungen att jobba sent så det slutade med att jag hann somna innan han ringde! Oops. Jag studsade upp ur sängen och så råkade jag lägga på! Sweet move. Han ringde dock upp som tur var. Idag är det bara 100 dagar kvar till vi ses igen (imorgon bara TVÅsiffrigt)

Pusss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

har några utav dina amerikanska kompisar blogg eller nått liknande?

2009-07-14 @ 18:57:45
Postat av: Monster

Åandrasidan så får du en hel del träning gratis på jobbet, har du tänkt på det? Eller du får snarare betalt för att du tränar! Du får skitsnygga armar och axlar, spänn magen när du krattar och du får ett sexpack. Kram

2009-07-14 @ 19:45:17
Postat av: -

hej:) , har en fråga här:



var det värt att åka som utbytestudent till usa, eller ångrar du det inte lite när du var tvungen att lämna usa ,för det känndes så jobbigt att skiljas från alla där?

2009-07-15 @ 23:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback