it's all the same

Jag har suttit och läst blivande utbytesstudenters bloggar ett bra tag nu. Jag blir så himla avundsjuk. De ger sig iväg på sitt livs äventyr, och nu sitter jag hemma i tråkiga Sverige och mitt utbytesår är över. Över. Finito. Slut.

Det gick så himla fort. Men ändå har jag glömt bort saker jag gjort, jag läste tex. igenom gamla blogginlägg och läste om saker jag glömt bort. Jag blev alldeles varm och satt här och log för mig själv.

Så, alla ni blivande utbytesstudenter. Ta vara på året, det går så fort och snart sitter ni här hemma igen... Ha så roligt, tänk inte "gud vad mycket jag missar hemma," för det gör du inte! You are up for the time and journey of your lives!


Kommentarer
Postat av: louise

har läst din blogg (den är verkligen jätte bra) under hela ditt år och nu är det min tur att åka iväg :) Längtar jätte mycket, men är över nervös samtidigt. Är typ mest nerös för skolan.. haha :)

Postat av: Emy

Precis, det här året kommer aldrig tillbaka! Ska ta vara på varenda minut, fast jag är supernervös över mitt år =O =P

2009-07-20 @ 21:43:47
URL: http://deardevil.devote.se
Postat av: Maria

Hej!

Jag har suttit och läst dina inlägg i säkert en timma nu, och jag måste bara säga...gud vad otroligt! Vilken underbar upplevelse det verkar som, helt magiskt.

Jag blir riktigt avundsjuk, skulle också vilja åka på något sånt, men det skulle vi aldrig ha råd med :/ Man får väl drömma!



Om jag får fråga, hur blev det med pengar och så? Var det en självklarhet att du skulle få åka, fastän det kostar en himla massa? Fick du betala en del själv?

2009-07-21 @ 13:08:41
URL: http://shiverinside.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej :) Jag har en jätte konstig fråga som jag undrat över ett tag.. när du nu har varit borta så länge och pratat engelska så mycket, har du då börjat tänka och fundera på engelska när du inte pratar, eller gör du de på svenska?

haha sorry för en konstig fråga :P

2009-07-21 @ 16:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback