fullspäckad dag

Hej!

Det här med bloggandet går ju... inte så bra! Idag har det varit fullt upp! Jag började dagen med en intervju hos arbetarbladet, bilden som togs var extremt osmickrande och inte alls rolig. Men intervjun gick bra, journalisten var väldigt trevlig!

Jag åkte till skolan och pluggade matte inför nationella på torsdag (inte taggad!) sen var det oh so lovely företagsekonomi b. Direkt efter skolan åkte vi på lägenhetsvisning. Jag gillade verkligen lägenheten och nu håller alla ni som läser tummarna för att vi får den här!

Direkt efter det stack jag hem till Mickis och pluggade lite mer matte, sen var det hem och skypedejta pojkvän, vilket alltid är lika mysigt. Jag kan inte fatta att han kommer hit nästa vecka!

För övrigt är jag är helt slut i kroppen. Nästa vecka ska jag på massage hos någon massageterapeut i stan, för jag ska nämligen få ett presentkort på en timmes massage av pappa i födelsedagspresent! Det är välbehövligt, kan jag säga.

Nu ska jag titta på nya avsnittet av Gossip Girl och måla naglarna, sen inta min sköna säng. Spanska 8.30 imorgon, tagga tagga!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback