svar på några frågor

Läser du andra utbytesstudent-bloggar?
Ja,
Matildas och Stephanies. :) Sedan kommer jag säkert följa fler också men alla har ju inte kommit iväg än.

Om du fick chansen att åka tillbaks till Phoenix, som utbytesstudent hade du gjort det då?
Ja, jag hade inte tvekat en sekund om det var så att mina betyg räknades här hemma i Sverige. Just nu vill jag bara bli klar med gymnasiet. Jag vet inte om jag skulle klara att göra ännu ett år som ej räknas. Även om det är jättejobbigt att komma tillbaka till det här livet igen, och även om jag saknar C så det gör ont (speciellt idag, just nu....) så var det värt allting i slutändan ändå.

Vilka kändisar såg du i USA?
Räknas Hugh Hefners limousine utanför the playboy mansion? Haha! Jag pratade med Pamela Anderson dock.

Var det dresscode där du var?
I skolan var det dresscode, ja. Du fick inte ha för korta shorts och kjolar, inte linnen som hade smala axelband eller för djup uringning. Bh-banden eller bh:n fick inte synas, inga underkläder över huvud taget. Plagg med rasistiska eller upprörade tryck var också förbjudna, och du fick inte visa magen osv.. Jag gick exempelvis i korridoren en dag och då var jag tvungen att dra upp linnet för det var för långt nere. Dock så kom många undan med dresscoden för värmen. Inget farligt hände direkt, de värsta var att de sa till dig att sätta på dig en tröja över ditt linne eller dra upp byxorna.

Kommentarer
Postat av: Matilda i Kalifornien

tackar hörre du för att nämna mig :) Puss

Postat av: Felicia

Hej hej ja har en fråga om det inte är försent för sånna :)

Men när man blir placerad i en värdfamilj.. är det då den värdfamiljen som har varlt Dig genom att t.ex. titta på dina inskickade papper o foto och sånt eller är det organisationen som placerar ut utbytesstudenterna i familjerna? va det bra formulerat? hehe hoppas du förstod ungefär och tack för ett bra grymt blogg år!! :D

2009-08-08 @ 23:56:48
Postat av: elina

Är det dyrt att vara utbytesstudent? :)

2009-08-09 @ 01:03:10
URL: http://eeelina.devote.se
Postat av: Julie

Hej hej :D grymt bra blogg du har! :)

Kan du ge några tips på andra utbytesstudents bloggar eller vad man ska kalla dem? såg att du tipsade om två innan men du kanske vet någon som bloggar om sitt år i t.ex. bergsstaterna eller nordöstra Usa?

2009-08-09 @ 13:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback