frågor

Vad tyckte du om din engelska? Var det typ jobbigt i början för att säga fel och förklara saker och ting? Har du fortfarande din amerikanska accent? :)
I början tyckte jag det var lite jobbigt, typ "tänk om de hör mig säga fel. Tänk om min accent hörs jättemycket." Men efter en vecka så gav jag upp. Jag menar, jag var ju där för att lära mig och att tänka så hindrade ju mig från att försöka prata. Så första veckan var det lite jobbigt men sen gick det över :) Nu kanske jag är lite dum men jag uppfattar inte frågan riktigt, men om jag har mina amerikanska accent när jag pratar svenska så nej, den är borta, även om jag tyckte jag inte hade någon. Men om jag pratar engelska så som jag gjorde i Arizona med den accenten så ja, det gör jag :)

Har din vädfamilj någon ny utbytesstudent i år?
Nej, de har de inte. Cindy sa till mig att jag vara deras andra, och sista. De hade en tjej från Schweiz för tre år sedan, sen mig nu förra året. Cindy sa att det är sådan himla stor risk att få otur så hon skulle sluta när hon ändå bara haft bra historier. Hah!

Vart har du köpt din one tree hill box säsong 6? den har väl inte kommit ut än eller köpte du den i USA kanske? :)
Utan att säga för mycket kan vi bara säga att jag inte köpt den ;)

Går man inte i en vanlig klass i USA, så som man gör här i Sverige?
Nej, det gör man inte. Man får ett skräddarsytt schema av sin studievägledare, baserat på vad man vill och behöver läsa för året. Så då är det inte så att du är med samma personer hela tiden, utan det är olika personer i varenda av dina klasser :)

Fler frågor?  :)




Kommentarer
Postat av: anna

kan du beskriva hur värmen kändes i arizona? var den "dryg"? så att det gjorde ont när man andades in när de var för varmt? fuktig?

2009-08-17 @ 16:05:37
Postat av: Sabina

Blev du utbjuden mycket? Av killarna i skolan menar jag :)

Postat av: Anonym

kanske en lite konstig fråga men kan du inte på ett ungefär säga hur mycket fickpengar du spenderade i USA?, planerar att åka dit men vet inte hur mycke pångar jag skulle behöva i fickpengar på ett ungefär:)

2009-08-17 @ 23:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback