svininfluensan finns i Phoenix

It was just a matter of time. Idag stängde en middleschool I nordvästra Phoenix, då en åtta-årig pojke drabbats av influensan. Jag bor i nordöstra delen av Phoenix, så influensan är inte alldeles för långt borta. Jag har ont i halsen!! (Mamma, säg det... hypokondriker?)

Det stora samtalsämnet på nyheterna och i skolan är the swine flu. Det är rätt konstigt hur det nu bara finns ett officiellt reporterat fall i Arizona, då vi gränsar till Mexico?

Imorgon åker jag till NY, där de flesta fallen har upptäckts. Hurra. Hur som helst så ska jag träffa monster, vilket kommer bli jättekul! Dock har jag massa skoljobb att ta igen eftersom jag kommer missa två dagar. Så nu ska jag sluta blogga och göra uppgifter om the cold war.

Hoppas ni ha det bra, keep your fingers crossed för att vi håller oss borta från influensan! Alright?
Puss... vi kanske hörs när jag är i NY. Annars hörs vi nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister aka Mamma

Ha det så jätte-trevligt med Monster i NY.

Postat av: malin

humor att jag senast igår sa till mamma att hur stor chans är det då att svingrejen ska komma till phoenix. eller nån humor är det väl inte det är ju inte så bra men ääh du förstår vad jag försöker få ut av det här :P ha det så jätte trevligt i new york nu :d <3

2009-04-30 @ 18:19:00
URL: http://malinbj.blogg.se/
Postat av: alexandra

måste bara fråga, har man verkligen skor på sig inomhus i USA?

2009-05-03 @ 17:25:46
Postat av: Anonym

Roligt med NY ! :D

2009-05-05 @ 08:31:08
Postat av: Bana

det kostar så mycket, asså att åka på dettta i Usa, jag har iallafall alltid i hela mitt liv ALLTID velat åka till USA och gå på highschool !!! tro mig jag har kämpat med min engelska och jag har lätt för att lära mig :)), men det jag är orolig för är saknaden och kostnaden, liksom , eftersom man måste betala för aktiviteter maten allt liksom , :))

2009-06-22 @ 13:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback