middag med Mr. A!

HEJ!

Idag har jag varit och hyrt en tux med Mr. A som han ska ha för Prom. Det var kul! Sedan åt vi middag. Vi satt vi bordet och vi åt majskolvar, helt plötsligt ser jag att han dränker den med smör.. Jag brister ut i ett "ewwwww," då jag då inte har på smör på majs (jag vet inte om ni gör det men jag gillar det inte).

Mr. A's mamma: "you don't put butter on your corn?"
e: "no, I never have at least."
Mr. A: "well, that's wrong,"
e: "well, who gets to decide what's wrong and right?"
Mr A: "I do"
e: "that's why the world is so fucked up!"
Mr A's mamma: "oh she got you good!"
Mr A muttrar något och fortsätter äta sin majskolv.

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister

Man ska ha smör på majskolven. Smör och salt. Eller salt smör.

Postat av: Adam

Haha, bra där emilia ;)

2009-04-19 @ 14:24:53
Postat av: R

Åh, gud vad jag älskar att du uppdaterar så ofta! Jag läser verkligen din blogg jätteofta och har den som favorit =)

Att åka till USA som utbytesstudent har alltid varit en dröm för mig och det var planerat att jag skulle göra det, dessvärre skildes mina föräldrar och ekonomin blev mkt sämre så det finns inte riktigt en chans för mig att åka nu...:(

Jag undrar om det finns många stipendium som man kan söka, har kollat up en del men dem känns inte som att dem skulle täcka stora delar av kostnaderna. Är villig att göra väldigt mkt för att åka.

Sen undrar jag då jag har utländska föräldrar som är muslimer hur amerikanerna ser på just muslimer. Nu är jag ju inte jättereligös och märker aldrig av att jag har föräldrar från ett annat land i Sverige, festar och klär mig som alla andra undantaget är att jag inte äter griskött. Är bara orolig då jag kan tänka mig att det finns en viss fientlighet efter 9/11 och med tanke på irakkriget (är halv irakier). Jag är också halvmarockan men det vet jag att dem flesta tycker är cool och okej då jag har kusiner som bor i USA. Men har funderat väldigt mkt hur det kommer reagera på att jag är halvirakier.

Oj, känns som jag berättat hela min livshistoria nu men skulle vara jättetacksam för svar. Älskar som sagt din blogg, kram :)

2009-04-19 @ 14:59:11
Postat av: anna

skriv mera :D

2009-04-19 @ 15:52:28
URL: http://westman.blogg.se/
Postat av: Karin

hej, undrar hur nöjd du är med ef,de har fått välllldigt blandad kritik och vill verkligen åka med en bra organisation när jag åker! har kollat in explorius (?) kanske har du lite bra kunskap om dem också? :) kram!

2009-04-19 @ 16:44:39
Postat av: Anonym

Haha, skön kommentar xD

2009-04-19 @ 17:13:02
Postat av: Anonym

hahaha, klockrent

2009-04-19 @ 19:19:31
Postat av: frida

Hej:) jag ska åka som utbytesstudent till usa i augusti, (med yfu) och blir verkligen jätteinspirerad och peppad av att läsa din blogg. Keep it up! :D

2009-04-19 @ 22:39:50
Postat av: Nabil

Kul blogg!

2009-06-18 @ 12:36:40
URL: http://www.nyabella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback