Grand Canyon

Hejsan!

Igår såg jag äntligen Arizonas stora hål... The Grand Canyon. Jag drev Mr. A galen under bilresan. "Where's the hole?" "It's not a hole!!!" När vi kommer dit ställer jag mig och tittar på kanjonen och säger "Oh wow, that is a BIG hole." Han suckar och tittar på mig "It's not a fucking hole." Så kul vi hade.. Haha!

Hela trippen var rätt roande. Jag sjöng Cute Is What We Aim For i bilen påvägen dit och vi åt skittles och hade allmänt roligt. Väl där uppe såg jag snö (!!) och träffade svenskar.. Mr. A hävdade att svensken stötte mig på. Våran konversation var ungefär "Tja, var i Sverige är ni från? "Halmstad, du då?" "Gävle" "Vad gör du här?" "Jag är utbytesstudent i Phoenix. Dudå?" "Coolt, jag pluggar på ett universitet i San Diego, vilket universitet pluggar du på?" "Umm, jag pluggar på ett High school," och det var slutet på vår konversation. Mr. A hävdade att detta var att stöta på någon, jag frågade snällt hur i hela världen han vet att någon stöter på mig när han då inte pratar Svenska.

Intärnt skämt, BEAR!
Okej, prova säg "beer" 10 gånger fort.. Sedan säger ni "bear." Man hör att orden uttalas olika men jag som svensk (jag kanske är den ända?) har sjukt svårt för att få till "ear" ljudet efter jag sagt "ee." Jag vet inte om det är accenten i Arizona eller om jag bara är retarded som inte kan uttala "bear" efter att sagt "beer" 10 gånger fort.. Prova! Och kom ihåg att orden inte ska låta likadant när du uttalar dem! ;)

fv. karta! skittles, arizona, jag har en röd tunga efter att ha ätit skittles, the canyon, jag sitter vid kanten, jag vid kanten igen, the canyon, the canyon & the colorado river.

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister aka Mamma

Att du vågar sitta på kanten sådär!



Jag är avis på dig - du får se så mycket!

Postat av: Adam

Riktigt fina bilder! :) Grand Canyon ser ju helcoolt ut ;D

2009-04-15 @ 15:15:40
Postat av: Hanna

Hej!

Jag gillar din blogg :) Det är väldigt lärorikt för mig som ska åka på ett utbytesår nästa år. Jag har en fråga som du kanske kan svara på så att jag vet. Jag tänkte nämligen åka med EF och ska snart gå på intervju för detta. Jag undrar bara hur svår en sådan är och vilka frågor som ställs?

2009-04-15 @ 20:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback