bio test, the great gatsby quiz, and I forgot my phone!

HEJSAN!

Det är bara onsdag.. Veckan går så långsamt. Kanske för att prom är på lördag och jag vill bara att det ska bli lördag men det blir det inte än! Idag köpte vi dock våran biljett till prom.. 75 dollar! Geeeez.

Jag har spenderat den senaste halvtimmen med att plugga biologi. Visste du att vascular cambium producerar xylem och phloem? Vem bryr sig? Haha! Testet är imorgon, det kommer nog gå bra (watch me jinx it here.)

Just nu läser jag frenetiskt genom de två första chapters av The great gatsby, då vi har ett quiz imorgon. Vi ska tydligen gå in på djupet och analysera Tom, Daisy och Gatsby. Ohmygod. Hmn. Sparknotes? Yes!

Justja, idag kom jag till skolan, jag satt i min first hour och tänkte "jag ska smsa mr. a då jag inte har något vettigare för mig," så jag letar igenom väskan och inser att jag glömt mobilen hemma! Det är sjukt hur beroende jag blivit av min mobil. Den är med överallt. Jag skickar typ 100 sms om dagen, lätt över 1600 i månaden! Sjukt.. Så jag kände mig naken mest hela dagen och Tim fick ett utbrott då han såg mig i korridoren, jag hade nämligen inte svarat i telefonen och han hade ringt mig 6 gånger.. "Duuuuude, I told you at lunch... I forgot my phone!" ... Han muttrade "oh, yeah you might have mentioned that.."

Jag pratade nyss med min söta Zena som är i Texas och inte visste om hon skulle hinna hem innan Prom, då hon var på begravning. Men hon kommer hem på fredag och jag saknar henne som en tok!

Nu ska jag fortsätta med the Great Gatsby (som för övrigt är en bra bok!). Vi hörs :]

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Jag gillar verkligen din blogg! Ska själv åka till USA nästa år. Jag undrar vad det är för saker man blir mest förvånad över med amerikaner och hur de beter sig? Är det lätt att lära känna nya människor?

Ha det bra :)

2009-04-23 @ 15:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback