sunday.

Hello there!

Helgen har varit super! I fredags tog vi det lugnt, jag somnade när jag kom hem från skolan och vaknade när CJ kom hem från Nick. Jag hade tydligen sovit i tre timmar. Sen la jag mig i soffan och tittade på CSI men somnade då också. Så allt som allt så var fredagen söming!

Igår var jag och Cindy till Blockbuster och hyrde några filmer! I love that place. Sen åkte vi till Alishia (hennes dotter) som fyllde 22 och åt tårta. Sen var det meningen att vi skulle på bion som vi inte gick på I fredags, men vi bestämde oss för att gå ut och äta först. Så jag, CJ, Joe och Allie åkte till Old Chicago och åt. Det tog lite längre tid än vi trott så när vi kom till bion så hade vi missat den sista visningen med typ 10 min. Så vi åkte hem och kollade på "What happens in Vegas" istället. Dock somnade både jag och Allie.

Nu har jag nyss gjort allt min skolarbete som jag bör ha avklarat till imorgon - that's good. Dessutom har jag gjort mina chores, det vill säga dammsugit, och nu sitter jag här. Vi pratade om att kanske åka till the mall idag vilket jag gärna vill! Förutom det så kom Joe hem med starbucks åt mig idag när jag pluggade - that made my day.

Förutom det så har det varit två väldigt händelserika dagar.. En av utbytesstudenterna på NCHS (min skola) gillar inte mig verkar det som. Hon är en drama queen. Hon spred rykten om att jag och CJ dejtar för att jag gav honom en kram i skolan. Och nu har det rykten nått min IEC. Och EF har som policy att om man dejtar en värdbror eller värdsyster blir man placerad i en annan stat.. Well, nu är ju detta rykten men varför i hela jävla fucking världen sprider hon ett sådant rykte? I am so gonna win this fucking shit.

Nåja. Förutom det så är jag utvilad efter helgen.. Nu vill jag åka och shoppa. Och btw, min nya drog är peanut m&ms. Inte bra, jag vet. Allt som allt så har det varit en bra helg.


Kommentarer
Postat av: Ister

Usch, för drama queens! Men det kanske är lite kulturella skillnader - i Sverige skulle väl ingen tro att du är tillsammans med en kille bara för att du ger honom en kram? Men då vet du hädanefter hur du ska bete dig!



Jag skickar en kram i alla fall, via cyberrymden!

Postat av: Monster

Nu får du krama ALLA killar du träffar på så får drama queenen ngt att tänka på! På dem bara /Monster

2008-09-08 @ 11:15:19
Postat av: Matilda

Tjejen är dum u huvet!!

2008-09-08 @ 12:59:57
URL: http://fflach.blogg.se/
Postat av: Ellen

Shit, hatar den där tjejen fast jag aldrig sett na! Haha go Emilia, jag är på din sida!

2008-09-10 @ 23:05:12
URL: http://ellens.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback