strike us like matches

Jag har haft den där meningen stuck in my head all day idag! I've been driving people crazy när jag har gått runt och sjungit.

Anyway, idag var jag på open field för soccer. Det var så himla kul att spela igen! De första femton minuterna spelade jag med JV spelarna. Coach skrek "svenska" och tog mig till sidan och frågade efter mitt namn, sen flyttade han mig till Varsity spelarna så jag fick spela med dem i en timme. That made my day! Tjejerna var jättesnälla, dock är det extremt jobbigt att spela i 42 gradig värme i 1½ timme. My legs are gonna be sore tomorrow!

Och det visade sig att Jessica, the cheerleader in my biology class, är jättetrevlig! Jag lunchade med henne, och hennes två tjejkompisar. Och justja, varje dag during 3rd hour har vi "NCHS TV" där de berättar typ nyheter som angår skolan och så är det pledge of allegiance och allt som vi ska stå upp och säga. Idag hade vi även a moment of silence för alla som dog i 9/11 - och nån brud började skratta. Come on, du är från USA och ditt land blev attackerat för 7 år sedan, folk dog, och du skrattar. Shame! That pissed me off.

Allt som allt har det varit en bra dag iaf! And tomorrow's Friday!! :]

Kommentarer
Postat av: Jessica S

Vad är det för skillnad på JV spelarna och de andra? :)

2008-09-12 @ 09:50:11
Postat av: Ister

Jag ligger ju lite före dig i tid... nu har jag fredag eftermiddag!



Så roligt att du har hittat till fotbollen igen, hoppas att det går jätte-bra!

Postat av: Emilia

Jessica S;

Varsity är det bästa laget, de som spelat alla år och är bra brukar vara på varsity. JV är de andra som inte platsade i varsity men var tillräckligt bra för att spela för junior varsity :) typ.

2008-09-13 @ 01:57:43
Postat av: Jessica S

Men hur går det med foten då, håller den? :)

2008-09-13 @ 12:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback