wound relentlessly around the words we used to sling

Hallå vänner.

Jag sitter och försöker plugga men det är mycket mer lockade att blogga. Hur som helst så har jag haft en bra dag än så länge. Fick tillbaka min evaluation som jag skrev i American History, angående hur jag ser att USA kan bör(?) hjälpa länder i nöd och hur jag trodde de amerikaner som dog under the revolutionary war kände osv.. Det visade sig att jag fick extra poäng, 17 av 15 möjliga. That made my day! Jag börjar gilla Amerikansk historia nu, det är inte lika förvirrande som i början.

Dessutom fick jag ett "great job!" på mitt arbete på puritians, pilgrims och "the sinners in the hands of an angry god." Av min engelskalärare. Jag vet inte om hon skrev det för att vara snäll, men jag ska allt visa henne att jag inte är dum i huvudet!

Idag började vi också med vårt projekt i TV production. Jag och Niqi ska göra ett program för the announcements. Vi ska göra "polls" - gå runt och fråga elever på skolan frågor, sedan sammanställa resultatet och göra ett program på runt 2 minuter utav det. Vi funderar på att fokusera på miljön, och presidentvalet. Jag talar absolut inte för alla amerikanska ungdomar just nu - men vissa bör verkligen bli lite mer insatta i vad som händer i världen.

The Announcements, är ett dagligt program på skolans tv apparater. Vi har en tv i varje klassrum, och varje morgon så säger vi the pledge of allegiance och så är det typ nyheter på vad som händer på skolan under dagen, after school activities, danser osv.. Och där ska vi få visa vårt program. Så det betyder att ca 3500 elever ska se lilla emilia springa runt och intervjua folk.. HJÄLP!

Anyway, nu bör jag ta tag i mina vocab words. Jag har prov nästa vecka, men det är dags att börja plugga nu för jag har aldrig sett de här orden förut. Så det är bara att lära sig dem. Jag har precis gjort klart alla mina tjugo frågor med svar för the crucible, act 1. Säg att jag är duktig? Haha!

Justja, om 2 dagar ska jag se panic at the disco och checka in deras setlist!

- We're So Starving
- She's A Handsome Woman
- Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
- That Green Gentleman
- Time To Dance / London Beckoned Songs About Money Written By Machines / I Constantly Thank God For Esteban - Medley
- When The Day Met The Night
- The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage
- Northern Downpour
- But It's Better If You Do
- I Write Sins Not Tragedies (inget slår den här låten live.. joo, sugar we're going down)
- Behind The Sea
- Nine In The Afternoon
- Mad As Rabbits
- Shout (cover)
___________
Jag är väldigt excited för jag har inte hört två av låtarna live innan. Jag hade velat se "from a mountain in the middle of the cabins" där också, men det där är mer än nog för mig! YEEY!

PUSSS.

Kommentarer
Postat av: Ister

Haha... extrapoäng...!



Du är bara BÄST!



Pôss!

Postat av: Linn

Men folikin' around då?? :P Gud om jag va du skulle jag inte kunna andas för jag skulle längta så mycket1!!!! Jag hoppas på att Fall out boy ska släppa nytt album och komma hit så fort som möjligt. Dom behöver inte ens ta in på hotell dom kan sova hos mig :D

2008-10-07 @ 10:54:09
URL: http://incrediblefour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback