homecoming! - shake shake, shake shake, shake it.

HEJ. Nu ska jag berätta om gårdagen.

Dagen började med att Cindy väckte mig alldeles för tidigt - för att vi skulle åka och uträtta några ärenden och sedan åka och köpa mina smycken till klänningen. Sagt, och gjort. Sedan åkte vi till en biltvätt som wrestlinglaget på skolan ordnat, där var alla och slet som små djur och tvättade bilar för att tjäna pengar. Det var kul att se. Haha!

Vi kom hem, jag lockade mitt hår och sminkade mig, klädde på mig och allt vad det innebar. Sedan kom Cindys föräldrar hit och tog bilder på mig, haha! Sen åkte jag och CJ och åt på en restaurang innan vi åkte till dansen.

Hur som helst hade jag hur kul som helst! Jag spenderade majoriteten av kvällen med Mara, Jessica, Eva och Adrien. Vi dansade i stort sätt hela kvällen och jag har nu extremt stora blåsor på mina fötter efter mina skor. Men det är det värt! Alla som var där blev helt galna när de spelade "shake it", by Metro Station. Jag och Mara hade dock mest roligt under "Hot N' Cold." Haha!

Hur som helst hade jag en jätterolig kväll och träffade mycket roligt folk. Vissa som jag inte känner kommer fortfarande fram och säger "hey, you're the girl from Sweden!". Det är rätt roligt. Hur som helst så var det en toppenkväll!

 

På bilden till vänster ser det ut som att jag har en jättestor rumpa, men det är för att en av hundarna är bakom mig! Haha. Fler bilder finns på min bilddagbok (klicka) - klicka sedan på nummer 26.

Kommentarer
Postat av: Mickis

Inte trodde jag att du tyckte om att dansa eller ;) haha :D

2008-10-27 @ 12:20:56
Postat av: Ister

Hey, you're my beautiful Daughter!

Postat av: Mikaela - Virsbo (såg att det fanns en annan mickaaa)

Nu är jag besviken!!!!!!!!

Jag har aldrig fått se dig dansa! INte i Malta inte nånsin... OCh detta ska vi ändra på!:D Jag vill ha en instruktionsvideo på youtube hur du "shake:ar

it"! OKAY?:D tack på förhand:)



Kraaaam //Mickis 2

2008-11-13 @ 14:05:48
Postat av: Anonym

jäklar vilken snygg klänning :D

2010-02-10 @ 22:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback