the pajama game

HEJ.

Det är tragiskt att det är söndag. Helgen har försvunnit. Igår var jag på musikal som skolans dramaelever annordnade. Kayla var i musikalen, om inte hon hade varit med hade jag aldrig gått. Hur som helst så trodde jag att den skulle vara aningen intressant, men ack så fel jag hade, jag lyckades till och med somna!

Idag har jag inte gjort någonting. Sov till elva, åt frukost, pluggade lite, och jag går fortfarande runt i pyjamas (klockan är efter tre på eftermiddagen).. Men vad ska man göra åt saken?

Nästa vecka har vi bara en halv vecka i skolan. På onsdag har vi en halvdag, vilket betyder att vi slutar 11.30, och på torsdag är det Thanksgiving och på Fredag är vi lediga. Jag har inte bestämt mig än om jag ska åka och shoppa på Fredag morgon, då det är Black Friday. Jag vet inte om jag har lust att gå upp klockan 5 på morgonen då galleriorna öppnar. Nja.

Efter nästa vecka, så är det fall out boy konsert.. Om de dyker upp vet jag inte. Jag ska i alla fall köpa mina biljetter ikväll. Och veckan efter det fyller jag år! Så blir jag också 17 tillslut.

Jag saknar er där hemma.

Kommentarer
Postat av: Ister

Black Friday, vad är det?

Postat av: Mikaela

snart 17 jag med;) hihi

2008-11-24 @ 12:35:44
Postat av: Anonym

17år... och har du ngn önskelista? Här är det snöoväder och det är ganska så mysigt! Jag jobbar och står i, mobbo har flyttat och mummu & ukki mår bra. Det låter skönt att bara slappa en hel dag, så det ska jag göra under julhelgen. Vi hörs! Kramar Monster

2008-11-24 @ 17:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback