someone stop this song

Hemma från Stockholm - och jag är supertaggad på att åka till USA! Vi fick träffa tidigare utbytesstudenter, varav en hade varit i Colorado. Det var kul och skönt att få höra det ifrån dem hur livet var, och en av dem hade kommit hem för fyra dagar sedan. Så nu är jag inte lika skraj (for now, iaf) och uppskrämd - dock var det väldigt vanligt att röka marijuana, till och med en lärare hade gjort det! Nej, jag ska då inte bli drug-additct!

Anyways.. Imorgon gifter sig mamma och P! Grattis till dem. Sedan ska jag bara slappa i flera dagar, eller okej, fram till Torsdag! Då ska jag nämligen till Åland med Malin och Jessica, vi kommer dock hem på Lördag igen.. Sen så är det Hove tisdagen efter det! LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR!!! I will kill Panic om de ställer in spelningen.. Okej, kanske inte. Men i mitt huvud gör jag det. Förresten så har Ryan Ross sagt i en tidning att det blir en höst-turné! Woooooho!

Justja, för övrigt har jag åkt väldigt mycket bil i veckan! I onsdags var vi till Stockholm med skolan, fram och tillbaka från Gävle. I Torsdags åkte vi till Hultsfred, åkte hem i Lördags. Idag åkte vi till Stockholm och hem igen. Så jag har spenderat större tiden i bilen känns det som. Men nu är jag äntligen hemma och får ta det lugnt.

Nu ska jag laga lite oxpytt, sedan kika NCIS! Puss på er.

Kommentarer
Postat av: s

Yeah, det var ju tråkigt. Men så länge Panic kommer så är det lungt :D Iiih, det är bara några dagar kvar nu!

2008-06-15 @ 21:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback