sjuk

HEJ.

Jag har varit hemma från skolan idag, jag har feber och huvudvärk. Cindy var så söt och köpte apelsinjuice, tre olika skvallertidningar och ben&jerrys glass åt mig så jag skulle må bättre =)

Jag har i stort sätt sovit hela dagen, och läst. Jag köpte äntligen Twilight boken efter att ha funderat på det i hundra år, och boken är fantastisk! Förutom det så har jag den nya Paramore live dvdn och igår damp Panic At The Disco Deluxe versionen av Live in Chicago ner i brevlådan =) Jag vet vad jag ska titta på ikväll!

Fick fler frågor, och nej - jag har inte gått ut gymnasiet, jag åkte hit efter första året på gymnasiet så när jag kommer tillbaka till Sverige måste jag gå tvåan och trean med 92:orna.

Och appropå engelskan innan man åker. Det spelar ingen roll om du går ut med G i engelska, eller med MVG i engelska innan du åker. Det kommer till en början vara svårt att uttrycka sig, för du kan inte alls vara dig själv på samma sätt när du inte kan uttrycka dig som du är van vid hemma. Men det ska absolut inte stoppa dig för att åka. Jag menar, du är här för att lära dig - och du kommer efter bara två veckor se hur mycket du har utvecklats. Så tvekar ni på att åka som utbytesstudenter bara för att ni inte gick ut med MVG i engelska, lägg det åt sidan och åk! Du är här för att lära dig och folk kommer inte tänka på din engelska för de är så faschinerade (okänd stavning) över att du är från ett annat land! :)

malin: Det tar tio minuter för mig att lägga upp en bild på bloggen för att jag gör det härifrån. Och på bilddagboken för den delen. Därav lägger jag inte upp så många bilder för det tar sådan tid.

Kommentarer
Postat av: jasmine

Älskar din blogg!! =) Är själv intresserad av att åka som utbytesstudent om några år så det är kul att få läsa vad du går igenom osv =)

Postat av: malin

Vill du ha en ny bloggdesign? Just nu lottar jag ut 2 gratis bloggdesigner :) Jag har även en aktiv auktion, och tar emot beställningar på personligare bloggdesigner. Kika in hos mig :)

2008-12-02 @ 23:48:32
URL: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/
Postat av: Ister

Men Gummelumman då, sjuk och dålig i ett främmande land. Men Cindy verkar ta väl hand om dig, det är bra - apelsinjuice och tidningar botar alla sjukdomar.



Kram!

2008-12-03 @ 07:12:41
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2354
Postat av: emelie

Va bra att du är aktiv även fast du är i USA! ;)

2008-12-03 @ 16:56:35
Postat av: Vinetta

Åh, jag har läst att böckerna ut Twilight. Kul att du också läser den nu! :D

2008-12-03 @ 21:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback