sing the national anthem - NO! I'll throw you in the pool then. DO IT!

Hello there friends =)

Igår var jag på walmart för första gången i mitt liv! Jag fastnade självklart framför alla cds! Jag hade inte tillräckligt mycket pengar med mig för att köpa alla jag ville ha så jag får tjata på CJ att han åker dit med mig nästa vecka! Haha.

Jag blev ganska homesick igår.. Jag har bara varit här sedan i onsdags men jag har varit så upptagen så jag har inte riktigt fått en chans att tänka efter.. Men igår fick jag det. Det slog mig att jag verkligen ska vara här i tio månader.. Jag menar, det är inte så att jag inte trivs eller något - för jag trivs jättebra! Det var bara det att allt blev för mycket just då.

Nåja, igår fick killarna för sig att jag skulle sjunga den svenska national sången, men jag vägrade! Så efter typ 10 minuter av: "sing emilia!! ". "No, I don't want to! Don't make me do that!" så fick CJ den briljanta idén att kasta mig i poolen! "Sing, or I'll throw you in the pool" . Jag trodde verkligen inte att han skulle göra det, så jag sa "Oh, then do it!". Det skulle jag inte gjort.

Jag hade totalt glömt bort det efter ett tag, så jag satt på soffan och vi skulle se en film (trodde jag) men då kom CJ fram och helt plötsligt lyfte han upp mig och bar ut mig till poolen, och så KASTADE han i mig med kläderna på. THANK YOU!

Det slutade med att Andrew och Joe också blev iknuffade. Till slut så fick vi i CJ också. Det bästa är att vattnet är så freaking varmt i poolen, även klockan 11 på kvällen, för solen är så himla varm. Så egentligen ska jag väl inte klaga. Jag fick ju bada!

Och yeah, idag var det my first day of school. Jag kom inte försent och jag gick inte vilse! (Förrän efter skolan då jag skulle leta reda på CJ och hans bils som var parkerad på nått mysko place bakom skolan). Så förutom att det är en miljon elever (ja, jag överdriver) så gillar jag det. Förutom Algebra, det är så fucking svårt att jag vill dö! Men tydligen är min hostbrother bra på matte så han skulle hjälpa mig. Jag som ville byta ämne.. Attans! Men nåja, so far I like school. Jag träffade massa roliga tjejer i newspaper production class and I made some friends! Och just det, vi var tvungna att stå upp vid våra bänkar för den amerikanska nationalsången vid en lektion.

Imorgon är det bara halvdag för lärarna har något möte. Jag klagar inte! Sen är det bara Onsdag och sen ska vi till MEXICO BABY!!

Nu ska vi snart äta, jag har gjort min läxa (boy, jag trodde aldrig det var möjligt att få sååå många läxor efter en dag), sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. I miss you <3

Kommentarer
Postat av: Ister

Pool hit och pool dit - här var det 8° varmt imorse när jag skulle till jobbet. Brrr!

Postat av: Monster

Hej vännen! Längta på du, så länge du inte längtar ihjäl dig. Och låt inte den där JC-pojken köra med dig, för då får han med mig och göra. Jag har inget bälte med jag är bra på att psyka. Kram

2008-08-26 @ 07:46:17
Postat av: Linn

Gud vad jag är avundsjuk! Njut av tiden för tänk va tråkigt det är i Sverige. Och kom i håg att du andas samma amerikanska luft som en viss Brendon Urie :D

Puss å kram

2008-08-26 @ 11:07:06
URL: http://incrediblefour.blogg.se/
Postat av: stina

hallå. (: hoppas du har de bra i USA. jag kommer kolla din blogg så man får reda på vad som händer, haha. som många i klassen redan gör xD hare skoj nu, kram!

2008-08-26 @ 17:26:39
URL: http://stinnaeriksson.blogg.se/
Postat av: Nislas

Emilia! Hur mycket kostar det att flyga till dig? Jag har SÅÅÅN lust att hälsa på dig! :)

PUSS <3

2008-08-26 @ 18:41:50
URL: http://nislas.blogg.se/
Postat av: andrew

hej dess andrew ville bara släppa en linje och säga hej!

2008-08-27 @ 05:10:34
Postat av: Stina

Heej:) jättebra blogg! jag funderar på att åka iväg på ett high school-year nästa år, undrar bara vilken organisation du åker med, och om den har fungerat bra? Hur gammal är du?

/stina

2008-08-27 @ 20:01:31
Postat av: Anonym

Stina: Jag åker med EF, och det har fungerat perefekt såhär långt :) och jag är 16, 17 i december :)

2008-08-28 @ 00:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback