' I want to be better than I am.

Så jaha.. Det var ett tag sen jag skrev. Reality check. Jag är för trött för att skriva.. Började sommarjobba förra veckan, och efter det har jag hafft fullt upp.. Jobbar sju till fyra, hem, dusch, käk, sedan är det helt plötsligt kväll och jag är utmattad.. Börjar dock vänja mig med tiderna nu, och jag har ibland riktigt roligt på jobbet..

Bör egentligen ta mig ut och träna någon dag, men jag har helt enkelt inte ork.. Och träning ska va kul, right? Och så är det bara tre veckor kvar till jag åker till Malta.. Känns lite overkligt. Språkresa- främmande människor, främmande land, och självklart endast prata engelska. Är dock lite skärrad över att jag ska gå i skolan tre timmar om dagen.. Men det blir säkert otroligt roligt endå..

What more? Just det, nu är mina personuppgifter och liknande inskickat till EF, så nu väntar på telefonsamtalet och intervjun.. Jag hoppas verkligen jag blir antagen.. High school i USA ett år. Hur häftigt är inte det.. Det är någonting jag verkligen vill. Så tack snälla mamma för att du uppmuntrar mig att göra någonting liknande, och tack för att du ställer upp och betalar... Och tack för att du gav mig en språkresa! TACK!

Annars kommer moster med barn och hälsar på i helgen. Som vanligt, planering inför min Sthlms visit, som jag planerar helgen efter jag slutar jobba. Tråkigt nog bara en snabb visit, med Hasseludden och some quality time med min älskade moster! Men det blir nog bra endå. Så som sagt har jag ganska mycket för mig den här sommaren..

Jag funderar också på att åka tillbaka till Stockholm igen, veckan efter det. Och ta Gröna lund och ytterst lite shopping, men jag får se hur det blir med det..

Nåja. Imorgon- back to work!
Sedan kanske staden and some shopping.

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback