two days to christmas

Nu är nog Malin stolt över mig, när jag kan säga att jag såhär tidigt på en Lördagmorgon faktist är uppstigen, nyduschad och halvt påklädd. Jag lär mig jag också, kära vänner.

Vad har Lördagen att bjuda på? Well, jag ska till Valbo med Mamma om saker går enligt planerna.. Vilket det sällan gör då jag och mamma aldrig kan göra saker som det är meningen. Men det är en del av vår charm. Haha. Sedan ska jag träffa Malin, vi ska inta middag i form av korv med bröd för vi älskar det. Och ni hälsoguider där ute (syftar inte alls på någon speciell) vi vet att korv med bröd är onyttigt. But it's christmas ffs! Nåja, sen ska vi kika på den ack så bedårande Grinchen. Jag gillar Grinchen. Han är så himla tvär och söt..

Nej, nu ska jag försöka få ihop en halvdan frukost. Jag är nämligen superhungrig, vilket jag aldrig annars är på morgonen.

Och justja, jag hade jättekul med mina nya penslar i PS igår, därav den "snygga" headern.. Det kommer ett byte, jag orkar bara inte engagera mig speciellt mycket för stunden.

Ha en bra dag sweeties.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback